Wellbeing Center


Winston-Salem, NC

Project Owner: Wake Forest University

Designer: RDG Planning and Design PC

The approximately 188,000-square-foot facility, through newly-constructed spaces and significantly renovated spaces within the existing structure, will provide new state-of-the-art homes for Student Recreation and Wellness, Wake Forest Volleyball, Student Health, and Health Education Services. The design will incorporate a high degree of transparency and create a visually dynamic experience for patrons throughout. With wellbeing at the core of the planning and design, this facility will be a showcase for the university, students, athletes, faculty, staff, and the community at-large. The North Addition was completed in January 2016, the renovation of the existing structure was completed in late 2017.


Start a Conversation